ajaxLoader

Herremote, Tops, Hettegensere

Handle gensere og gensere for menn på TrendButikk. Enten du leter etter et ekstra lag når du slapper av, eller noe som holder deg koselig på vei til og fra treningsstudioet, finner du en rekke klassiske hettegensere og glidelåser i mange farger - tenk alt fra nøytrale gråtoner til dristige fargetoner - og stiler som passer din personlighet.
Få et bedre utseende med vårt utvalg av hettegensere for menn. Enten du er på jakt etter avslappede vibber eller diskret stil, vil en topp med hette se deg gjennom fra sommer til vinter og er perfekt for lagdeling over T-skjorter og tanker. Velg mellom stiftfarger i vår marineblå, grå og svarte hettegenserkolleksjon, eller velg zip-up og trykte alternativer for å injisere litt personlighet i ensemblet ditt. Handle alle gensere og gensere for menn, eller se etter gensere.
Sportsgensere og fleece Finn det perfekte tilskuddet til din komfortable garderobe, fra full glidelås til genserstiler. Enten du leter etter mønstrede eller solide farger, har vårt utvalg noe som passer din smak.
Leter du etter den perfekte turen til treningen din? Hold deg i toppform med hettegensere med hette med fukttransporterende teknologi. Uansett sport eller treningsrutine, vil du spille ditt vanskeligste når du ikke trenger å bekymre deg for å holde deg tørr!
Slå på banen med stil med en slank basketball-hettegenser. Kule detaljer som ribbestrikket kant og mansjetter gir rikelig med panache. Hold deg på trenden mens du skyter bøyler i en hettegenser med lukking foran og plysj innvendig fôr for optimal komfort. Kengurulommer gir også et stilig preg.
Enten du slapper av hjemme eller drar ut på stien, kan komfort være topp prioritet. Våre langermede hettegensere er laget for komfort uansett hvor du går. Ribbede mansjetter på ermene og nederste kant sørger for at hver genser passer komfortabelt. Våre hettegensere har en hette med løpebånd for å lukke opp mot dårlig vær. Koble hettegenseren for menn med avslappende joggere for å holde deg koselig ute og inne.