Smykker, Anklets

Ankelarmbånd Ankler, også kjent som ankelarmbånd, er en enkel, morsom og unik moteerklæring. Gjør deg klar for sommersol- og strandferier med det perfekte tilbehør til badedrakt og sandaler. Ankler er den lille, men hodedreiende detaljen som gir en glans av sexy til antrekket ditt. Vårt utvalg av ankelarmbånd spenner fra enkle og fine kjeder til sjarm, perler, initialer og til og med edgy, iøynefallende lagdelt krystallutseende som pryder hele foten din. Utforsk den eklektiske og rimelige samlingen av ankler som sørger for at du er stylet og klar for sommeren. TrendButikk utvalg av ankelarmbånd inkluderer sjarm ankler, ankler i flere rader, ankler i stasjonen og tennis ankler.
Hvis du leter etter en ekstra sjarmerende ankel, har TrendButikk sjarm som passer din personlighet, med jentete blomster, studded initialer, glitrende stjerner - motivene florerer! Disse ankeljuvelene kan også være en flott gave til de unge kvinnene eller jentene i livet ditt. En enkel sølvankel med en sommerfugl eller fredstegn kan være det perfekte første smykkestykket i skapet hennes.
TrendButikk ankler kommer også i en rekke metaller, slik at du kan velge å fullføre moroa i solen. Kanskje du deltar på et bryllup på stranden og vil ha en ekstra dristig ankel som passer til sundressen din, eller hvis du vil ha en mer formell tilnærming, kan du sjekke ut TrendButikk Collection av ankelkjeder og fotsmykker prydet med unike krystaller. TrendButikk tilbyr forskjellige metaller som uedle metaller, gull, gull over sølv og sølv, materialer som gjør at anklene våre utstråler kvaliteten.
Nydelige gullanker Våre gullanker kommer i en overflod av design klar til å utfylle favorittutseendet ditt. Alle gullsmykkene våre er laget av 18 karat gull vermeil, og vil gi et fantastisk tillegg til smykkesamlingen din. Pyntet ankelen din, det stilige nye stykket ditt vil sikkert trekke misunnelse og sette deg opp som et stilikon blant dine venner og familie.
Fantastiske sølvankler Ankelsmykker, som stammer fra det gamle Egypt, ble fasjonable midt på slutten av det 20. århundre og er fortsatt en moderne trend, de er en enkel måte å tilføre glans til ethvert antrekk. Laget av resirkulert sterlingsølv, kan du ikke gå galt med dette klassiske materialet. Vi elsker å skape et kult, sammenhengende utseende ved å matche anklene våre med de andre sølvsmykkene våre. De matchende brikkene skaper uanstrengt stil, vi anbefaler spesielt å prøve en halskjedekjede for å fullføre ensemblet ditt.
Ankler i rosa gull Med sine vakre rosa fargetoner er rosengull et topp valg for dager fulle av solskinn. Ikke bare er dette materialet i trend, men når det kombineres med en ankel, blir det utførelsen av sommeren. Et populært tilbehør, disse brikkene er best sammen med et ensemble som viser anklene dine, fra flytende sommerkjoler og sandaler, til jeansshorts og joggesko. Våre dobbeltkjede ankler er det perfekte stykket for å oppnå den misunnelsesverdige bohemske stilen.