ajaxLoader

Tilbehør, Dame Tilbehør, Belter

MÅTEBELTER FOR KVINNER I en kvinnes garderobe ser det ut til at et belte er et viktig element. Men visste du at riktig belte kan utgjøre hele forskjellen mellom et anstendig klesensemble og et herlig antrekk? Selv om det er praktiske grunner til å bruke belte, er det også forskjellige typer klær som krever kvinners belter for å få det til å se mer ferdig ut. Når det er sagt, la oss ta en titt på denne allsidige garderobestiften.
Hvordan style kvinners belter Belter er ikke bare for bukser og jeans. Høyre belte vil trekke oppmerksomhet til hvilken del av kroppen de er plassert på. Derfor er det viktig å først vurdere hvilken stil du går etter for å bestemme hva du vil parre beltet med. Midjebånd er vanligvis ansett som det mest smigrende alternativet for å understreke visse deler av kroppen og slanke andre. For eksempel, med et fasjonabelt belte for kvinner, kan du legge til litt ekstra form og visuell interesse for kjoler. Alternativt kan du sporte et søtt belte med skjørt med høy midje for en fargefarge.
Velge kvinners belter Når det gjelder å velge materialet til et belte, er lærbelter for kvinner uten tvil et av de beste alternativene. Ikke bare er lær sterkt og slitesterkt, men også stilig og elegant. Hvis ekte lær ikke er din stil, velger du imitert skinn. Du kan også utforske bomull eller andre naturlige fiberalternativer for et uformelt utseende.
I tillegg til materialet er det viktig å finne riktig beltelengde og bredde. Tykke belter er ypperlige for kvinner med lange torsorer, ettersom de hjelper med å forkorte overkroppen, slik at de ser mer proporsjonale ut. Kvinner med kort midje, derimot, synes generelt at tynne belter er fordelaktige fordi de ikke dekker over midseksjonene. Når det gjelder lengden på beltet, anbefales det at beltet passer i det midterste hullet. Dette bidrar til å redusere sjansene for et stubbete utseende og forhindrer et utstikkende belte.
Belter for uformell vs. formell antrekk På de uformelle dagene med å løpe ærend eller gå ut for brunsj, er tøybelter et behagelig valg for hverdagsbruk. For å legge til litt stil, bare knytt den i midjen mens du bruker den med en dame-T-skjorte og jeans. Du kan også legge til et belte i favoritt shortsen din på varme dager. For et enkelt sommerutseende, velg et tynt belte med et par jeansshorts.
Når det gjelder å pynte belter til formelle anledninger, er tykke belter veien å gå. Ikke bare er de elegante, men de fremhever midjen din for et fasjonabelt utseende. På vei ut til en fancy middagsselskap eller restaurant? Prøv å parre en svart kjole eller jumpsuit med et elegant belte og hæler for et stilig antrekk. Uansett hva du velger, fullfør det formelle ensemblet med en clutchveske for å heve utseendet ditt.
Vi har sesongens beste belter tilgjengelig. Enten du er ute etter web-, spenne-, stretch- eller reversible belter, har vi alle variantene som passer din stil. Tilgjengelig i en rekke farger, velg de mest trendy midje-cinchers på TrendButikk og flagg figuren din med tillit.