ajaxLoader
Mens Elastisk Sportsbelte

Mens Elastisk Sportsbelte

NOK297.10 NOK396.70

Mennestropp Utendørs Glidebånd

Mennestropp Utendørs Glidebånd

NOK183.00 NOK240.90

Tilbehør, Herre Tilbehør, Belter

HERREBELTER Noe tilbehør legger til et antrekk, og andre får antrekket til å fungere. Belter til menn og kvinner fra TrendButikk er den slags utsmykning som overgår form og funksjon for å støtte og trekke sammen hele garderoben din. Fra skinnbelter i alle nivåer av slitt finish til glidebånd på lerret som minner om et militært utseende, du kan finne det rette beltet for å forbedre din personlige stil mens du opptrer på utilitaristisk nivå også.
Når du ønsker å legge polsk til din uformelle stil, passer et skinnbelte like godt sammen med dine favorittjeans som med bukser med flat front. For en vintage appell som passer perfekt til jeansene dine, kan du prøve et oljet skinnbelte med en antikk sølvspenne og eldre, ekte lær. Et sydd skinnbelte gir en lignende følelse med enda mer forvitring. Hvis du liker et arv som ser tilbehøret ditt, kan du se etter tidløse hatter for å få med deg utendørsopplevelsene.
Anledninger som konserter og datakvelder krever noen ganger en raffinert følelse av uformell komfort. Når du vil fremheve raffinementet ditt, velger du et skinnbelte i sentrum. Den subtile, designede beltestylingen for menn og kvinner blander seg med dine beste slanke bukser for en øyeblikkelig oppgradering til din daglige garderobe. Hvis eskapadene dine tar deg ut av byen, må du pakke et vendbart belte slik at du bare kan bære ett belte og harmonisere alt i kofferten. Husk å pakke med deg solbriller for å få en uttalelse fra topp til tå.
Selvfølgelig må belter for menn gjøre jobben sin - hold buksene dine opp enten du er ute på byen eller opp på turstien. Lerretbelter gjenspeiler det robuste utendørs med deres solide, flettet bomullsduk. Velg mellom skyve- eller spennelukninger basert på hvor flatt du trenger beltet ditt for å holde deg når du klatrer over steiner eller inn i en drosje. For en campingtur i helgene, kan du stole på et reversibelt lerretbelte for å holde deg frisk når du utforsker verden rundt deg.
Belter er en stift til garderoben du ikke kan klare deg uten. Koordiner eller kontrast dem med den komplette cachen for herretilbehør for å avrunde din unike stil.