ajaxLoader

Damemote, Outwears, Blazers

Uformelle blazere for kvinner For mer avslappede miljøer som forretnings-casual eller casual, har du mange muligheter for din casual blazer. Med utgangspunkt i designet, kan du gå i slim fit eller straight fit, enkelt eller dobbel bryst, i lin, tweed, bomull, polyester eller en hvilken som helst kombinasjon. Bare se etter det motsatte av en forretningsjakke: unngå for kjedelig stoff og og alternativer
Typer blazere i henhold til stoff Blazers for lintøy for kvinner Det beste alternativet for de sommerdagene. Hver sesong tilbyr TrendButikk en rekke pastellfarger, jordfarger og grunnfarger tekstiler laget av lin og bomullsblandinger.
Tweed Blazers for kvinner Den stilige og essensielle. Hver september slipper TrendButikk den nye samlingen av tweed-stoffer, laget av ull eller ullblandinger. Grønn, brun, grå, ... vi har dem alle sammen.
Velvet Blazers for kvinner Det mest populære alternativet hele året for de kveldsfester. Typiske alternativer er blå og svart, men burgunder og grønt er også veldig populære. En fløyelsblazer pares med nesten alt.
Våre mest populære stofffarger og trykk Rosa blazere I løpet av de siste 2-3 årene har rosa blazere vært ekstremt populære. Vi begynte å tilby en rekke linrosa stoffer, fortsatte med ullblandinger, og nå har vi til og med tweed-versjonen. Rosa blazere kom hit for å bli! Rosa blazere
Plaid Blazers Ingen kan benekte at rutete blazere og rutete dresser er årets trend. På TrendButikk finner du dem i tweed, lin eller ull.
Blomstrende blazere Hver sesong prøver vi å se etter trendy blomstermønstre til blazerne. For det spesielle stykket du vil eie. Det er ikke et hverdagsplagg, men når du matcher det ordentlig får du et antrekk å imponere. Sjekk ut våre blomsterblazere. Og hvis du elsker ett design, kjøp det. Vanligvis kjøper vi ikke mange stoffmålere av disse.
Hvite blazere for kvinner Veldig populært alternativ nylig. En hvit eller off-white blazer gir deg et unikt utseende. Vi kan gjøre dette basert på lin eller ull. Du kan bruke dem på forretnings-uformelle anledninger eller til og med på en spesiell begivenhet.
Black Blazers for kvinner Toppselgeren. Hver kvinne bør eie en svart blazer. Design det slik du vil ha det, fordi det vil være en veldig god investering. Den passer sammen med nesten hvilken som helst skjortefarge og med nesten hvilken som helst bukse, inkludert jeans. I tillegg tilbyr vi på TrendButikk alle slags sortiment av sorte stoffer.