ajaxLoader

Damemote, Underdeler, Bukser

KVINNEBUKSER For arbeid, lek eller noe i mellom, kombinerer TrendButikk utvalg av bukser for kvinner komfort og stil i alle detaljer. Enten du leter etter den ultimate komfortable arbeidsbuksen, et elastisk leggingsbukse eller et uformelt søtt par du kan bevege deg fritt i, har vi bukser som passer.
Kjole bukser for kvinner. Perfekt for arbeid eller for å sette sammen et skarpt, formelt utseende, vår kolleksjon av kvinners kjolebukser kommer i et bredt utvalg av stilarter, inkludert moderne bootcut-bukser og buksestiler med høy midje. Designet for å smigre alle figurer, er kjolebuksene våre det perfekte valget for arbeidsdagen eller en kveld ute i byen.
Casual bukser og leggings. Utforsk vårt utvalg av uformelle bukser for kvinner, inkludert stretchbukser, designet for en perfekt passform og din komfort i tankene. Vil du ha noe lettere? Våre leggings til kvinner er alltid elegante og er designet for å smigre alle figurer. Koble dem sammen med en klassisk tee eller tank for enkel, men elegant stil - perfekt for det travle livet ditt på farten.
Når komfort er din høyeste prioritet, går det ikke galt med brede benbukser i bomullsblanding i bomull eller rayon. Kle den litt opp ved å skli på noen slanke bukser toppet med en fin bluse og blazer som får deg til å se ren og profesjonell ut.
Velg nøytrale farger - brunt, blått og svart - for å blande og kombinere kvinners kjolebukser med de nyeste blusene, enten du jobber, jobber i nettverk eller tar noen timers fangetid med dine nærmeste venner. Leter du etter et spesifikt utseende? Velg rosa, rød, hvit eller grønn. Fordi prisene våre passer akkurat til lommeboken din, kan du skape dusinvis av flotte utseende med bare noen få par bukser.
Oppdater kolleksjonen din med kvinners bukser fra TrendButikk for det siste innen fashion-forward, moderne styling. Velg mellom et bredt utvalg av raffinert, elegant eller avslappet utseende fra klassiske dressbukser, leggings, beskåret capris med slank passform, culottes med brede ben til joggebukse med logo og mer. Med dristige utskrifter, subtile mønstre og strømlinjeformede faste stoffer, uansett estetikk, er det en passform og stil som passer dine behov. Pair med en dress, blazer, bluse eller hæler for å skape et polert, standout ensemble.
Vis frem et nytt par elegante capris, ankelbukser, kjolebukser, uformelle bukser, khaki chinos, svarte bukser eller beskårne bukser. Velg mellom en av de polerte stilene, fra linbukser til kvinner, skinny dressbukser til stretch capris. Velg mellom flere mønstre, crosshatchbukser, rutete bukser, pinstripe-bukser eller til og med blomsterbukser i varmere vær.
Hvis du leter etter bukser som er perfekte for dager du trenger å se polert ut, finner du mange kjolebukser for kvinner i denne samlingen. Våre sofistikerte, komfortable design lar deg se og føle deg best på kontoret, høytidssamlinger og så mye mer. Du kan blande og matche disse buksene for kvinner med alle dine favorittbluser og topper for å lage elegante antrekk som er ideelle for spesielle arrangementer.