ajaxLoader
Lang Jakke I Kinesisk Stil

Lang Jakke I Kinesisk Stil

NOK309.80 NOK413.00

Herremote, Outwear, Cardigans

CARDIGAN GENSER FOR MENN For varmt for en frakk, for kaldt for en tee. Cardigans er den nye turen til våren. TrendButikk har en samling av cardigans for menn som er perfekte for å være komfortable i løpet av disse sesongene. Med en rekke farger, passformer og mønstre er det noe for enhver stil.
Hvordan bruker menn cardigans? Trekk en sjalhalsjakke over en uformell skjorte og jeans for et klassisk kult utseende som aldri går av moten. Eller kast en kofte over en henley og par med chinos for en avslappet og uformell stemning. Alternativene er uendelige med vårt utvalg av myke, komfortable og allsidige cardigans. Hold deg komfortabel mens været varmes opp med vår samling av cardigans. De passer perfekt sammen med alt du allerede har i skapet ditt, inkludert ødelagt denim, hverdagslige tees, klassiske chinos og mer.
Handle cardigans og cardigangensere for menn på TrendButikk. Cardigans for menn er perfekte når det er for varmt for en frakk og for kaldt for en tee. Cardigans er den nye turen til våren. TrendButikk har en samling av cardigans for menn som er perfekte for å være komfortable i løpet av disse sesongene. Med en rekke farger, passformer og mønstre er det noe for enhver stil.
Hva har menn på seg med en cardigangenser? Trekk en sjalhalsjakke over en uformell skjorte og jeans for et klassisk kult utseende som aldri går av moten. Eller kast en kofte over en henley og par med chinos for en avslappet og uformell stemning. Alternativene er uendelige med vårt utvalg av myke, komfortable og allsidige cardigans. Hold deg komfortabel mens været varmes opp med vår samling av cardigans. De passer perfekt sammen med alt du allerede har i skapet ditt, inkludert ødelagt denim, hverdagslige tees, klassiske chinos og mer.
Er koftene fremdeles i stil? Helt sikkert! Cardigans er en enkel måte å gi antrekket ditt et mer polert utseende. I tillegg kan forskjellige strikker og stiler bidra til å holde deg varm på de kalde dagene. Bruk dem med jeans for et avslappet og behagelig utseende, eller par dem med chinos eller kjolebukser, så er du klar for ferien.
KAN jeg Bære GENSER TIL KONTORET? Selvfølgelig kan du. Når det gjelder kontormiljøer og andre arbeidsrelaterte aktiviteter, er det viktig at du alltid legger din beste fot. Vi vil at du skal spikre ditt førsteinntrykk, og derfor er det alltid en god ide å inkludere noen gode gensere i skapet ditt. Dette er polerte brikker som passer veldig bra og ser bra ut med kjolebukser og khakier.
Vår strikkede Cardigan-genser med V-hals er ideell for høst og vinter, samt for kjølige innendørs kontorer. Bruk denne kofta over en kjoleskjorte foran, som vår langermede kjole fra TrendButikk, og kjolebukser.