ajaxLoader
Kaukko Menn Lærreise Skuldervesker

Kaukko Menn Lærreise Skuldervesker

NOK880.40 NOK1,190.20

Vesker, Herrevesker, Crossbody Vesker

De siste messengervesker for menn Et sted mellom en ryggsekk og en koffert, er messengervesker for menn den valgte vesken for mote-fremover menn. I et utvalg av stiler og silhuetter, fra smarte lærvesker til menn til sporty nylonstiler, har vårt utvalg av menns skuldervesker noe for enhver type fyr. Enten det er laget av mykt rullesteinsskinn eller prydet med logoutskriften vår, kan du ikke gå galt med en TrendButikk messenger bag.
Hvorfor få en skulderveske for menn? Skuldervesker til menn er perfekte for nesten alle pendler. Enten du kommer til jobb med bil, tog eller sykkel, er messengervesker for menn enkle å bære og har plass til den bærbare datamaskinen din og mye mer. Hold deg organisert med omtenksomt plasserte lommer både inne og ute som holder det essensielle innen rekkevidde. Og takket være en justerbar stropp, kan du sikre en riktig passform. I tillegg kan du ikke slå dem når det gjelder reise. Våre større stiler holder nok til en rask weekendferie, mens de små messengervesker for menn holder lommeboken, passet og telefonen din trygg for kortere utflukter, som å utforske en ny by.
Ser stilig ut med din nye messengerveske for menn Med din messengerveske for menn nå på slep, er det på tide å oppgradere resten av utseendet ditt. En herreklokke for menn er den ultimate sartorial-utsagnet. Mote møter funksjon med dette polerte tilbehøret, som holder deg i tide og i trenden. Herresko er grunnlaget for ethvert antrekk. Fra semsket støvler til slanke joggesko som kan kle seg opp eller ned, vi har sko som passer til enhver anledning. Topp utseendet ditt med noe fra sortimentet av herrejakker og yttertøy. Enten dagen krever en dristig puffer eller en klassisk skinnjakke, vil det være prikken over i'et antrekket ditt trenger.
Det er ikke ofte du finner noe som både er funksjonelt og laget med høykvalitets materialer - som også ser uanstrengt kult ut. Men våre messengervesker i lær har begge disse mest beundringsverdige egenskapene stilig nedover. Enten pendlingen din innebærer å hoppe et par T-banestopp, en rask spasertur eller bilen din, bør vesken din være så behagelig å bære rundt og pålitelig som du er. Å holde alt du trenger å jobbe - inkludert den bærbare datamaskinen din - beskyttet uansett hvordan du ankommer, er en film med TrendButikk-prøvd og ekte kvalitet. Disse kjekke posene passer også fantastisk sammen med favorittklokkene og lommebøkene dine.
Beskytt den bærbare datamaskinen og digitale enheter, hold alle viktige dokumenter og lagre alt annet du kan forestille deg med komfortable skinnhåndtak, eller bruk den avtakbare skulderstroppen som et crossbody-alternativ for de som trenger håndfri pendling. Her er mange år med pendling sammen med stil. I lær eller lerret eller en kul kombinasjon av begge deler - det er en perfekt arbeidsveskeløsning for menn for balansen mellom arbeid og liv.
Derfor har arbeidsvesken for menn all plass og organisering av tradisjonelle dokumentmapper, men med moderne kant og mye enklere håndtering. Med innvendige rom, glidelåslommer og pennholder; det er fine detaljer som disse som gjør en forskjell. Når du er organisert, føler du deg bedre, tryggere og du kan fly gjennom dagen så mye lettere.