ajaxLoader
Kvinner 24 Kortspor Lang Lommebok

Kvinner 24 Kortspor Lang Lommebok

NOK360.50 NOK483.70

Ekte Skinn Lommebok Med Glidelås

Ekte Skinn Lommebok Med Glidelås

NOK373.20 NOK500.00

Kvinner Hardware Casual Lommebok

Kvinner Hardware Casual Lommebok

NOK144.90 NOK190.20

Vesker, Damevesker

Kvinners veske Det er i dameposen! Fra søte bærevesker til elegante klemmer, oppdag mange håndvesker for kvinner i en rekke former og størrelser.
Alle håndvesker og lommebøker Hvordan fullfører du et stilig antrekk? En ny veske er det perfekte tilbehør. Fra crossbodies til clutches, TrendButikk har de beste vesker til enhver anledning. Ikke glem å få en matchende lommebok med den nye håndvesken din.
De beste håndveskene på TrendButikk:
• Crossbody-vesker. Hengende fra en lang stropp som går over kroppen din, gir en crossbody-veske en håndfri opplevelse. Fra shopping til løpende ærend er crossbody et must-have.
• Stoffvesker. Leter du etter en stor slitasje-til-arbeid-veske? En tote bag vil holde den bærbare datamaskinen din, papirarbeid og så mye mer. Forsikre deg om at vesken din har mindre rom til nøklene, lommeboken og ID-en din ikke trenger å grave i en avgrunn for dem.
• Ryggsekk. Satchel-vesken er definert av et strukturert design med stropp og topphåndtak, og vil fremme din karriere stil. Med plass til nettbrettet, notatboken, sminkevesken pluss så mye mer, er den en perfekt slitasje-til-arbeid-veske.
• Clutcher. Fra middag til dans er en clutch en liten pose som du klemmer i hendene. For allsidig styling vil du definitivt få en clutch med avtakbar stropp.
Handle håndvesker, vesker, lommebøker, vesker og clutcher for kvinner fra TrendButikk bredt utvalg av designere. Finn den perfekte vesken til enhver anledning på TrendButikk. Vi har store totes som bokstavelig talt passer til alt. Og allsidige vesker (i skinn!) Som ser fantastiske ut fra jobb til happy hour. Vi har koffertposer til treningsstudioet og weekenderposer for ferie. Hvis du pynter deg, har vi glitrende clutcher og håndledd. Hvis du er på farten, har vi crossbody-vesker og ryggsekker.