ajaxLoader

Herremote, Outwear, Dunjakker

Om dunjakker og -frakker for menn: Når du tenker på dunjakker til menn, hva kommer du til å tenke? Luksuriøst varmt og behagelig? Vil du ta en lur-i-den komfortabel? Ekstremt holdbar? Det var akkurat det vi tenkte også! Vet du hva vi trodde mer? At en dunfrakk er et av de beste valgene du kan ta når kaldt vær treffer. Enten du er på fottur i fjellet, går på ski nedover bakkene eller skraper bilen din om vinteren, er nedisolasjon der for å holde deg umulig varm og koselig.
Hvorfor ned isolasjon, skjønt? Vi er så glade for at du spurte! Det gir det høyeste forholdet mellom varme og vekt tilgjengelig, noe som betyr at du holder deg ekstremt varm uten massevis av tung bulk som tynger deg. På toppen av dette varer en dunjakke i mange år fremover, slik at du ser høy avkastning på investeringen. For å gjøre herrefrakken eller parkaen din enda kraftigere, kast inn et slitesterkt vannavvisende middel på jakkens ytre skall, og du trenger ikke å bekymre deg for at irriterende regn og snø bremser god tid.
Dunjakker og kåper for menn De fleste jakker kan holde kulden i sjakk, men noen av dem vil ikke kutte den når temperaturen faller til frysepunktet. I tider med ekstrem kulde er en dunfrakk eller jakke et ideelt alternativ. Isolert med dunfjær fra ender eller gjess, har en slik jakke et høyt lag av beskyttelse mot kulde, holder på varmen eksepsjonelt godt og føles ekstremt lett. Hvis du leter etter den beste dunjakken for menn, har du kommet til rett sted. TrendButikk tilbyr et omfattende utvalg av dunjakker og -frakker av topp kvalitet som passer til hver manns preferanser, livsstil og personlighet.
MENNES LETTE VEKTE JAKKER MED Vattert og PUFFER For den moderne eventyreren gir våre dun, vatterte og puffa jakke design for menn lett bekvemmelighet med praktisk og komfort. Fra lette polyester yttersider med best-in-class 90/10 dunfyll som er perfekte for lagdeling og laget for livet på farten til tyngre vatterte stiler bygget for de kaldeste forhold.
HERREJAKKER & KAPPELS Si farvel til fortidens store, store dunjakker - lette dunjakker for menn er her! Den er tynn, sinnsykt varm og så lagdelt, og den går med antrekk fra casual til polert. Den beste delen? Du finner den bare på TrendButikk.
Kompakte lette dunjakker er ypperlig for lagdeling under tynnere kåper og jakker, eller for bruk som et ytterlag når det bare er litt chill. Faktisk brettes kragen ned fra mannskapshalsen til v-halsen slik at den forblir usynlig under! Lette dunjakkervester for menn er ypperlige for lagdeling på en genser eller annen jakke, og vanlige Ultra Light dunjakker og kåper tar deg gjennom en kald vinter med den beste varmen.