ajaxLoader

Herremote, Outwear, Frakker

Mens peacoat Finn en frakk som holder deg varm mens du skreddersyr din livsstil med en peacoat for menn. En ullfrakk er et must-have for enhver mann, og de mange forskjellige typene lar deg finne frakken som er behagelig for deg.
En ertefrakk er en klassisk herrefrakk som tar sin signal fra en marinejakke. Svever mellom uformelle og forretningsmessige, typiske peacoatfarger inkluderer svart og marineblå, men det kan også sees i rutete, olivengrønne og til og med denim. Den er dobbeltbrystet og gir den en dristig og militær følelse. Noen peacoats har en bomullssmekk som gjør at den brede jakken på kappen forblir åpen mens smekken glir opp til halsen for mer varme.
En overfrakk er en annen klassisk ullfrakk for menn. Denne er den perfekte matchen for en mann som finner seg selv å gå fra uformelle til forretningsbegivenheter. Dens enkeltbrystede knapper gir den en slankende form, mens den mindre reversen gir den et beskjedent og skarpt utseende. Dobbeltkledde overfrakker med brede jakkeslag og også et godt alternativ for vinterdager, noe som gir den typiske herrefrakten en mer formell makeover. Overfrakker er vanligvis lengre enn peacoats, med trekvartlange overfrakker som faller mellom midten av låret til like ved kneet.
For en uformell kåpe passer en ullkåpe både til varme og stilbehov. I likhet med den uformelle versjonen av en overfrakk, gir denne lengre kappens dristige togglukninger og store lommer en dristig uttalelse mens det tykke materialet og hetten holder kulden ute. En annen uformell frakk å se etter er en militærfrakk. I likhet med en peacoat, mangler denne kappen den normalt synlige reversen til en peacoat, mens den også inkluderer flere lommer for et vintageutseende og veldig funksjonell stil.
Enten du er på utkikk etter en formell kåpe eller en uformell jakke, kan du finne kåpen som passer dine behov med det unike designet og mange alternativene til en peacoat for menn. Finn ullfrakken som fungerer for deg på TrendButikk.
Hvorfor velge ertefrakken? Ertefrakken er en veldig fasjonabel og atmosfærisk pels. Den har en historisk følelse av regalitet og profesjonalitet som bare matches av en skikkelig dressjakke, selv da er peacoatens heft og kvalitet vanskelig å matche. Selv om det ofte er uten hette, er strøk som dette strukturert for å blokkere vind og holde deg toast og se best ut.
Hvordan bruke en peacoat Det er relativt enkelt å ha på seg peacoat. De er en tyngre strøk enn du kan være vant til, men du kan følge de fleste retningslinjene for strøk. Forsikre deg om at peacoaten ikke kolliderer med antrekket ditt (eksempel: knallrøde bukser fungerer ikke så bra med svart). Peacoats kan absolutt brukes med uformelle antrekk, men de skinner når de er parret med forretnings-casual og profesjonelle antrekk. I motsetning til trenchcoats, kuttet peacoats litt under beltet, så spill deretter.
Det er viktig å huske også at peacoats er fasjonable vinterfrakker. Å ta dem ut for tidlig betyr at du sannsynligvis blir for varm om høsten, og det kan være plagsomt å ha dem sammen med annet vinterutstyr. Fordi peacoats passer så bra sammen med kjoleklær, må du være sikker på at du kjøper en stor nok størrelse til å passe noen få lag under.