ajaxLoader

Herremote, Tops, Gensere

GENSER PÅ GENSER Gjør det koselig sesong hele tiden med vår samling av gensere for menn. I en rekke farger og silhuetter har vi gensere til enhver anledning. Menns cardigans til kaffedater. Gensere for menn med V-hals for å lette mandag til søndag. Maskintvaskbare gensere som tilbyr luksusen av merinoull uten renseregningen. Alle genserne som tar deg fra dag til dag, år til år, i uanstrengt komfort og stil.
PREMIUM LUXE GENSER Luksus møter hverdagen i denne myke blandingen av kashmir, silke og bomull. Velg mellom fargerike striper, primære fargetoner og allsidige nøytraler. Eller få dem alle. Vi elsker dette forhøyede essensielle med en krage skjorte, skreddersydde bukser og lær Oxfords for mer formelle anledninger.
MERINOULLGENSER Unn deg den koselige rikdommen av merinoull uten bryet med renseri. Denne genseren er laget av 100% merinoull og kan også vaskes i maskin. Tilgjengelig i rund hals og V-hals, du kan velge mellom et bredt utvalg av farger og mønstre for uendelige bruksmuligheter. Vi anbefaler å parre med uformelle jeans og slip-ons for en avslappet dag og natt.
CASHMERE GENSER Alle elsker en kashmirgenser. Denne 100% kashmir-genseren er perfekt for å gi gaver i løpet av ferien eller gi deg selv når som helst på året. På grunn av det fine materialet anbefaler vi denne genseren å vaske hånden. Legg litt lek på utseendet ved å parre det med en bøttehatt, utsagnssokker og jeans. Eller kle det opp enda mer med en knapp ned og rene bukser.
Herre designer gensere Hold deg koselig og flagg på den fasjonable siden med TrendButikk-kolleksjonen for gensere for menn. Disse genserne er laget av designere du kjenner for kvaliteten, og gir silhuetten din en smigrende appell.
Å ha riktig genser til riktig anledning gjør hele forskjellen. Crewneck-genserne fra kolleksjonen vår er en trygg stil som alltid får deg til å se kult ut. Velg en V-hals når du enkelt vil overgå fra et formelt til et uformelt utseende. På en kaldere dag vil turtleneckgenserne for menn holde deg veldig varm. Og når du vil se sofistikert ut, kan ingenting være bedre enn en behagelig kashmirgenser.
Klassiske kutt, lett konstruksjon og dynamiske stiler er høydepunktene i sortimentet vårt. Handle TrendButikk etter gensere for menn for å stjele showet til enhver samling.