ajaxLoader
Menn Ekte Lær Vintage Reiseveske

Menn Ekte Lær Vintage Reiseveske

NOK1,590.60 NOK2,155.80

Vesker, Herrevesker, Håndvesker

Oppnå et polert utseende med en menns koffert De beste følgesvennene til en koffert i lær? Skarpe skiller og koordinerer tilbehør. For å få et polert, styreromsklart utseende, legg en skreddersydd herreblazer over en skarp herreskjorteskjorte, og du vil umiddelbart eie rommet. For å gjøre utseendet ditt enda mer trukket sammen, finn en reiseveske for menn og billfold for menn i farger som passer tilbake til kofferten din.
Ta verden med skinnveskene våre! Praktisk, stilig, romslig, unik ... Den perfekte skoletasken må oppfylle mange krav, og disse funksjonene gjør ryggsekkene til en viktig, hverdags følgesvenn for ham og henne på jobben, mens du studerer eller i fritiden. Våre TrendButikk lærvesker tilpasser seg dine behov. Det er noe for enhver smak og stil - fra vintage chic til moderne og elegant. Baggene våre vil følge deg hver dag og gjøre forbipasserende grønne av misunnelse.
Alt du trenger i en pose Veskerne våre er ikke bare stilige, de er også funksjonelle. Lagringsplassen tilpasser seg dine individuelle behov. Det er et sted for alt - fra store bærbare datamaskiner og mapper for universitet og arbeid til mindre bærbare datamaskiner. De ytre og indre lommene gir deg plass til å holde de viktigste tingene innen rekkevidde. Vesken vår er perfekt for når du er på farta i byen. Spenner, glidelåser, magnetiske og borrelåsfester sørger for at eiendelene dine ikke går seg vill når du er ute og reiser.
Start morgendagens største virksomhet med lærmapper! Dokumentmapper er et must-have i den moderne forretningsverdenen. De kommer godt med i alle situasjoner takket være deres brede utvalg av forskjellige design. Dette tilbehør har blitt viktig for den uformelle, kule kreative så vel som den klassiske, moderne forretningsmann. TrendButikk har den perfekte kofferten for enhver smak og behov. Uansett om du skal på et forretningsmøte eller et intervju, fullfører riktig veske antrekket ditt og gir deg et løft av selvtillit. Ung, dynamisk og vellykket - uansett om du liker vintage-utseendet eller har en mer tradisjonell og elegant stil, vil vesken din helt sikkert skinne!
Imponere på kolleger og forretningspartnere Det er ikke bare det unike utseendet på vesken din som vil imponere forretningspartnerne og kollegene dine, interiøret i vesken vår med sin praktiske og funksjonelle design, vil sikkert imponere dem også. Små ytter- og innerlommer gir hver pose en unik touch og sørg for at alle dokumentene dine er enkle å finne. Nettbrettet, den bærbare datamaskinen eller mappen din er trygt lagret i koffertene våre. Borrelås, magnet, glidelås og spenne fester gir et ekstra sikkerhetsnivå, slik at dokumentene dine ikke går tapt når du er på farten.
Herrevesker og lommebøker Vesker er mer enn bare tilbehør for å oppbevare det viktigste. de hever også stilen din. På TrendButikk tilbyr vi et bredt utvalg av herrevesker til den moderne, motebevisste mannen.
Velg våre vesker for menn i nøytrale farger til kontorformål, forretningsmøter eller konferanser. Våre store vesker er et godt valg for ferier og utflukter. Vi har også stilige lommebøker for menn for å holde det essensielle trygt og sikkert.
Vi tilbyr en rekke vesker for menn i en rekke stiler, farger og størrelser. Handle designervesker for menn i stilig og funksjonell design på TrendButikk.