ajaxLoader

Tilbehør, Herre Tilbehør, Hanske

HANSKER Vårt utvalg av tilbehør til menn inkluderer vårt dyktige design utvalg av hansker, som passer for alle typer fjellaktiviteter. Vi har en rekke forskjellige passformer som hjelper deg med å holde deg på farten, og de er det perfekte tilskuddet til fjellsettet ditt.
Vi konstruerer hanskene og vottene for mennene våre for å bevege deg med deg, fra å sikre at de er holdbare med nok strekk for å matche stadig skiftende, utfordrende omgivelser. Fra fjellaktiviteter under null, til lette hansker som er ideelle for bruk alene eller som underlag, vi har mange alternativer som gir deg viktig varme og beskyttelse mot elementene. Vi har blandet de beste og mest effektive stoffene i hanskespekteret vårt, slik at du drar nytte av innovative termiske egenskaper og hurtig tørketeknologi.
VINTERHANSKENE BYGGT FOR KALDT VÆR Omfavne chill med menn hansker fra TrendButikk. Våre hansker er konstruert for å gi essensiell varme mens du opprettholder topp ytelse, og støtter ethvert kaldt vær-eventyr. I tillegg har du et par liners eller vannavstøtende fingerløse hansker under det ytre skallet for ekstra varme. For snødekte fotturer i høy høyde, søk etter herrehansker designet med isolasjon for ekstra varme, pluss WindWall-skall for total vindtett og vannavstøtende komfort. Mange inkluderer enten semsket håndflatelapper eller silikongripepalmer for et overlegen grep.
TOUCHSCREEN SKIHANSKER ER ET MÅSTE Når du takler den svarte diamanthellingen, er berøringsskjermhansker avgjørende. Etip fingertuppene garanterer tilgjengelighet til telefonskjermen uten å bekymre deg for elementene. For det beste fra begge verdener, invester i et par berøringsskjermhanser som tilbyr berøringsskjerms fingerferdighet med varmen fra votter eller strikkehansker på begge hender.
FÅ AT DET FUNGERER MED MENNES VETER Hvis hansker ikke er din ting, kan du prøve et par ultravarme votter. Vårt utvalg av unisex votter kombinerer retroutseende med moderne ytelse, og det er verdt å utforske.
Uansett hvor eventyret tar deg, vær forberedt med hansker designet med Etip-funksjonalitet. Disse berøringsskjermkompatible stilene lar deg bruke enhetene dine uten å risikere frosne fingre. I tillegg, med teknologi som holder hendene i naturlig posisjon, er det ingen grunn til å ta dem av.
Enten du er fjellklatring, snowboard eller bare måker oppkjørselen din, er et solid par vinterhansker viktig for å takle været. Gjør deg klar til sesongens største eventyr.