ajaxLoader

Herremote, Tops, Henley skjorter

En god henley-skjorte er noe hver mann trenger i skapet. Henleys er en kort ermet, kragefri t-skjorte med flere knapper ned fra kragen. De er allsidige, komfortable og viktigst av alt, stilige. Hvis du vil se uformell ut, men ikke for uformell, er henley-t-skjorten et flott alternativ. TrendButikk henleyskjorter er laget av behagelige bomulls- og polyesterblandinger for en blanding av holdbarhet, strekk og mykhet. Henleys er stiftet for baseballspillere og ble populært av sporten, men nå kan alle spille en god henley. Disse tee-ene kommer i en fin, slank passform, designet for å komplimentere kroppen din. Henley-skjorter med korte ermer passer godt til jeans, chinos og til og med favorittshortsene dine. Velg mellom vårt utvalg av stripete skjorter, solide trykk og forskjellige mønstre, par det sammen med favorittbuksene dine, så har du et perfekt antrekk.
Mange mønstre og stoffvalg Denne populære skjorten er behagelig, tyngre enn en t-skjorte og går alt fra berøringsfotball til under en jakke på en date. Henley for menn viser overkroppen diskret på grunn av stoffkombinasjonen bomull og strikk. Måten den klemmer på skuldre, armer og torso er subtil, men effektiv. Henleys menn er også tilgjengelig i mange forskjellige stoffer, inkludert strikkestrikk, fleece og genser. Vanligvis langermet, kommer en henley-skjorte for menn også i kortermet versjoner i varmere måneder. Henley er en kombinasjonsskjorte og tee, og fyller motehullet mellom uformell og påkledd.
Uformell, men skreddersydd for et dressere utseende Henley-T-skjorte for menn er behagelig mens knapphalsen gir mer interesse enn den typiske T-skjorten, og gjør den dressier. Henley t-skjorter for menn er de perfekte lagdelene. Du kan kaste dem under hvilken som helst genser for å få et beskyttelseslag mellom huden og ullen. Du kan vise dem frem under en jakke. De ser bra ut under en v-hals eller lagdelt under en knappeskjorte. Denne typen allsidighet er fantastisk og å ha noen Henleys gjør påkledningen lettere. Deres popularitet betyr at de kommer i en rekke farger og mønstre som striper, og en rekke stoffvekter. Disse skjortene har en sportslig bakgrunn og muligheten til å løsne knappene gjør at menn kan skreddersy stilen samt gjøre dem mer pustende mens de trener.
Kle det opp eller kle det ned Henleys passer perfekt sammen med jeans eller shorts og kan se overraskende bra ut med kjolebukser, og tar det i en mer uformell retning. Du kan sove i en Henley, treffe treningsstudioet i en, eller gjøre det til grunnlaget for ditt uformelle daglige antrekk. Midtveis mellom en t-skjorte og en krage-skjorte, er denne allsidige stilen flott for enhver manns garderobe.