ajaxLoader
Mens Elastisk Sportsbelte

Mens Elastisk Sportsbelte

NOK297.10 NOK396.70

Mennestropp Utendørs Glidebånd

Mennestropp Utendørs Glidebånd

NOK183.00 NOK240.90

Tilbehør, Herre Tilbehør

MENNES TILBEHØR: BELTER, HATER, SOLBRILLER OG MER Når det gjelder tilbehør til menn, er ting ikke så enkle som de en gang var. I dag har du muligheter i alle aspekter av garderoben din - fra klærne du velger ut til tilbehør du avslutter utseendet ditt med. TrendButikk herretilbehør sørger for at du har alt du trenger for hver dag i uken, enten det er en prøvd og ekte baseballcap, et pålitelig, godt slitt belte, morsomme grafiske sokker eller nyttige solbriller. Disse statistene er stifter i garderoben din, og derfor gjør TrendButikk dem i de ferskeste designene og de kuleste farger.
Det er ingenting enklere enn å kaste på deg favorittlue og fullføre utseendet ditt for dagen. Det er ganske enkelt et enkelt tilbehør, men det har en slik stilpunch at vi ikke kan unngå å elske det. For sommerarrangementer er TrendButikk baseballcapser og herresolbriller akkurat som å beskytte solen og holde utseendet enkelt og avslappet. For høst- og vinterutflukter, bytt det ut med vinterhattene våre som beanies og trapperhatter. Hatter, opplyste luer og festlige utskrifter gjør at våre kaldt værhatter skiller seg ut fra resten, og gjør dem også perfekt gave denne tiden av året.
Sokker er enda en måte å forbedre stilspillet ditt på. Visst, de er laget for å holde føttene varme og komfortable, men de er også laget for å gi farge og stil til dagen din. Hver dag krever det et godt par sokker, og TrendButikk designer dem slik at de er myke og slitesterke for å matche dine fottøybehov. Ferietrykk og festlig design holder dette tilbehøret på trend hver sesong, og lyse farger holder sokkene dine ikke kjedelige. Belter er en annen enkel måte å legge til et nytt element i dagens antrekk. Hold det enkelt eller gå stort og ha det på din måte.
Lommebøker, solbriller og klokker for menn er lett tilbehør å kaste på for å heve stilen din. Hold deg til en slitesterk skinnlommebok som er tidløs og passer til alt. Solbriller legger til den mystiske stemningen som får deg til å føle deg kjølig i den glødende solen i sommermånedene. For vinterværet, legg til et skjerf for menn med jakken din, og beskytt hendene dine mot kulde med våre vanntette fleecehansker for menn.
Enten du trenger å pusse opp din egen samling med tilbehør til menn eller du trenger en gaveide til en venn, kan du ikke gå galt med TrendButikk. Herreundertøy, solbriller, hatter, lommebøker, armbånd, tekniske dingser og mer kan tjene som den perfekte gaven til høytider, fødselsdager, jubileer og omtrent ethvert arrangement du vil overraske fyren i livet ditt. Du kan holde fyren din koselig med TrendButikk-joggere, termisk nattøy, flanell og mer denne sesongen. Gran opp undertøysskuffen, sokkeskuffen, soverommet, lommeboken, ryggsekken og alt annet med TrendButikk herretilbehør.