ajaxLoader
Hornknapper Langermet Hettejakke

Hornknapper Langermet Hettejakke

NOK335.10 NOK449.30

Damemote, Tops, Hettegensere

GODKJENTER & GENSER FOR KVINNER Atletiske motebevegelsen har forvandlet plagg som en gang var reservert for treningsaktiviteter og trening til en hverdagslig nødvendighet. Hettegensere og gensere for kvinner gir maksimal stil og komfort overalt. Enten du er ute og løper ærend eller bare slapper av hjemme, har hettegensere for kvinner allsidighet som er uovertruffen i garderoben din. Så, hva leter du etter i en hettegenser eller genser? Foretrekker du en langermet eller ermeløs stil? Hvilke utsmykninger eller farger vil du ha? Den gode nyheten er at vi har et bredt utvalg av hettegensere etter merkevarer, stiler og farger - så du er sikker på å finne akkurat det du trenger.
Pullover Hoodies: Den vanligste typen hettegenser, pulloveren, går rett og slett rett over hodet på deg. Mange gensere med pullover har en løpesnor som kan justere hettehodet og passformen på hetten. De kan også ha en stor kengurulomme, perfekt for å holde det viktigste eller holde hendene varme.
Hettegensere med glidelås: Denne stilen passer mer som en jakke, og er ideell for lagdeling, siden de kan brukes med glidelåsen lukket eller stå åpen. Hettegensere med glidelås har vanligvis to lommer for oppbevaring og har en justerbar løpesnor.
Med sin enkle stil og uformelle komfort, er våre gensere og hettegensere for kvinner lagdelte ting for alle årstider. De er enkle å kaste på seg over alt antrekk. I tillegg, med myk bomull, er de så komfortable som den blir. Vi laget damegenserne med den ikoniske, autentiske stilen og kvalitetskonstruksjonen vi er kjent for, slik at de får den perfekte balansen mellom mote og komfort.
Utforsk den nyeste samlingen av TrendButikk-hettegensere, sweatshirts, crewnecks og gensere for kvinner. Handle plysj og fasjonable damegensere i hettegensere, gensere, crewneckgensere, v-hals cardigans og turtlenecks. Laget med myke bomullsblandinger, ribbet strikket stoff og logo design, velg fra klassisk, overdimensjonert eller beskåret lengde.
Gi garderoben din komfort og varme med hettegensere for kvinner fra TrendButikk. Når du trenger et komfortabelt antrekk som vil holde deg følelsen, varm, stilig og som regel veldig bra hele dagen, vil gensere garantert gi ekstra appell og superkul stil - for ikke å nevne ekstra smakfulle følelser når du går om dagen. Finn alle klærne du leter etter, enten det er for varmt eller kjølig vær, på TrendButikk.