ajaxLoader

Tilbehør, Dame Tilbehør, Klokker

Dameklokker Tikk takk. Fra rustfritt stål og keramiske urremmer til lær og stoff, du finner den perfekte passformen for håndleddet ditt.
Vil du ha en klokke som er både praktisk og fasjonabel? Se etter stropper i livlige farger som rosa, lilla eller knallhvit. Ur ansikter med diamant aksenter eller større skriftnumre utstråler fabelaktig, dristig stil, mens urremmer i sølvfarget eller gullfarget rustfritt stål punkterer de subtile nyansene i uret.
For sportsentusiasten er sportsklokker en fin måte å tidføre seg på og alltid holde rede på ditt personlige beste. Viktige atletiske funksjoner som vannmotstand, dato og klokkeslett, en elastisk klokkerem og kvartsbevegelse gjør at du er klar til å ta på deg sport!
Kronografklokker gjør det enkelt å fortelle tiden nøyaktig, med stikkindekser som kan fortelle deg - helt ned til det andre - hva klokka er. Dameklokker av denne typen er elegant utformet, ofte med keramiske vridningsrammer som gir klokken et utsmykket, delikat utseende.
Verden av klokker og motesmykker kolliderer når du velger kvinneklokker fra TrendButikk. Urarmbånd får også stilen din til å se ultra elegant ut - og de er ikke like klumpete som vanlige klokker. Urrem i feminine farger som rosengull eller hvitt gull legger også til et grasiøst preg.
Solar klokker er et annet alternativ for de som ønsker å gi energi til klokkesamlingen. Disse klokkene er drevet av et solcellepanel og er miljøvennlige og ideelle for den erfarne friluftsmannen. De krever også minimalt med vedlikehold fordi de ikke trenger batteri eller må vikles. Administrer varslene dine enkelt med en av våre klokker.
Uansett hvilken type klokke du leter etter, vil du aldri miste oversikten over tid når du velger fra det store utvalget av kvinneklokker fra TrendButikk. Handle i dag for et utrolig utvalg!