ajaxLoader
Kvinner 24 Kortspor Lang Lommebok

Kvinner 24 Kortspor Lang Lommebok

NOK360.50 NOK483.70

Ekte Skinn Lommebok Med Glidelås

Ekte Skinn Lommebok Med Glidelås

NOK373.20 NOK500.00

Kvinner Hardware Casual Lommebok

Kvinner Hardware Casual Lommebok

NOK144.90 NOK190.20

Vesker, Damevesker, Lommebøker

KVINNER PORLETTER, MYNTLUGGER, WRISTLETS & KOBLINGER Vi kan ikke alltid ha alt sammen. Imidlertid er det tider når vi kan oppbevare viktige ting fra hverdagen på ett sted. La oss være ærlige, det er ikke lett å velge hva du skal ta med og hva du legger igjen. TrendButikk er her for å hjelpe deg med å holde det enkelt: pakke det essensielle for en dag på farten i en av våre nydelige go-to lommebøker, myntposer, armbånd eller clutcher, tilgjengelig fra noen av de beste merkene.
Lommebøker for kvinner Hold det essensielle sammen med elegant eleganse. Form og funksjon kolliderer for å skape en iøynefallende uttalelse for å huse kjøpekraft, vital identifikasjon og andre uunnværlige ting. Mindre tungvint enn en veske eller veske, disse arrangørlommebøkene passer lett i hånden din mens de gir ekstra stil. Hvis du foretrekker en større veske eller veske, passer en arrangørlommebok lykkelig innenfor rammen. Hold alt sammen takket være TrendButikk samling av arrangørlommebøker, tilgjengelig i en behagelig mengde farger, stiler og mønstre. Ta med alt i en av TrendButikk fantastisk allsidige vesker, vesker og vesker.
Bifold lommebøker for kvinner Hvis du håper på en slank lommebok med god plass til identifikasjon, kredittkort og litt mer, se ikke lenger enn den todelt lommeboken. Den kompakte størrelsen gir muligheten til å utøve minimalisme på arbeidsdagen, dagsturen eller kvelden. Bifold lommebøker er en enkel komponent å bare kaste i vesken eller vesken, og er klare til å gå uansett hvor du skal. Les TrendButikk rikelig med bifold lommebøker, med forlokkende mønstre sammen med en regnbue av farger og mønstre.
Lommebøker for myntveske for kvinner Penger snakker og tro det eller ei, det inkluderer også myntvaluta. Hold myntene sammen og klar til neste stopp for lunsj, kaffe eller fantomavgiften. TrendButikk samling av lommebøker med myntposer, lett pakket i håndvesken, vesken eller vesken, gir rask tilgang til det nødvendige kvarteret, nikkel, krone eller krone. Utstyrt med kiss-lock-lukning for å sikre enkel feste og beskytte mot myntlekkasje, TrendButikk myntveske lommebøker holder det hemmelig.
RFID-blokkerende lommebøker for kvinner Wow, disse lommebøkene ser bra ut, men hva er RFID? Radio Frequency IDentification-teknologi er designet for å beskytte kreditt- og debetkort fra uautorisert skanning. Heldigvis holder disse elegante, attraktive og funksjonelle lommebøkene ikke bare innholdet ditt trygt, men ser også bra ut. Hvordan fungerer RFID? RFID-blokkerende lommebøker avviser RFID-signaler ved hjelp av teknologi sies å distribuere elektrostatiske ladninger eller stråling, som beskytter kreditt- og debetkort fra elektriske ladninger. TrendButikk har din sikkerhet og stil i tankene med en komplett serie med RFID-blokkerende lommebøker i en rekke farger og mønstre.
I vår stadig på farten verden er en pålitelig lommebok et tilbehør. Like funksjonell og fasjonabel, en kvinnelommebok er det pålitelige fristedet for alle hennes nødvendigheter. Fra kort og kontanter til nøkler eller hennes favorittleppestift, det er liksom hvor hele verden bor. Og å la det være hjemme er intet mindre enn en katastrofe. Ta en titt på TrendButikk.com for å finne din favoritt, fra myntvesker, kortvesker og klemmer til lommebøker med glidelås, lærvesker og fanny-pakker. Med utviklende vaner som digital betaling og online transaksjoner, endres lommeboken også. Borte er dagene med å bære en voluminøs pose eller rote gjennom vesken for å betale for kaffen. New-age lommebøker kan være slanke eller romslige, avhengig av dine behov, og nesten alltid klare til å ta dobbelt bruk som din iPhone-holder. Invester i en todelt design hvis du har med deg en bunke med kredittkort, eller gå minimal og elegant med en trendy mini-lommebok. Det er mange stiler å prale med, fra blomsterbunnpakker til våren, til nødvendige nakenlommebøker for hverdags kaffekjøring. Bla gjennom en stor samling lommebøker for kvinner, og finn det riktige valget for deg.