ajaxLoader
Ekte Lærveske Til Menn

Ekte Lærveske Til Menn

NOK563.40 NOK759.10

Vesker, Herrevesker, Lommebøker

MENNES Lommebøker Hvordan du bærer valutaen din sier mye om din personlige stil, og du kan være sikker på at du kommer med et dristig utsagn når du bærer en av de mange stilene med lommebøker for menn fra TrendButikk! Borte er dagene med bare ett eller to alternativer for menns valutatransport. TrendButikk har et bredt utvalg av de nyeste stilene til menns lommebøker, inkludert bifold lommebok, trifold lommebok, teknologisk infusert RFID-blokkerende lommebok og pengeklips.
Bifold lommebøker for menn Bifold lommebøker har to seksjoner og er brettet i to. Siden den bare er brettet en gang, er en bifold lommebok vanligvis slankere enn en tredobling (avhengig av hvordan den er fylt, selvfølgelig). Selv om de to seksjonene, i motsetning til de tre i en bagatell, gir litt mindre rom for innhold, er det slankere designet vanligvis et bedre alternativ for å bære lommeboken i en bukselomme.
Trifold lommebøker for menn Trifold lommebøker har tre seksjoner med to bretter. Å bli brettet to ganger gjør trifold lommebøker tykkere enn todelt lommebok, men avhengig av design er det mulig for en trifold lommebok å ta mindre plass i en lomme enn en bifold. Siden lommeboken er delt inn i tredjedeler, kan den gi mer plass enn en bifold for sedler, kort eller mynter.
Penger klipp Pengeklyper er små og glatte. De tar mindre plass i lommen og frigjør deg fra byrden av å bære rundt en rolodex av plastkort. Pengeklipp strømlinjeformer forbruksvanene dine og gir deg ansikt til ansikt med hvor mye penger som bokstavelig talt forlater lommeboken din. Mens noen kanskje tenker på pengeklipp som begrensende, er de faktisk ganske allsidige og kan bære opptil 20 foldede sedler. Magnetiske pengeklips er også veldig populære og i stand til å bære flere plastkreditt- og identifikasjonskort.
RFID-blokkerende lommebøker for menn Etter hvert som teknologien utvikler seg og blir mer fremtredende i vårt daglige liv, gjør mulige tyver også muligheten til å bruke den mot oss. Identitetstyveri har vokst til en epidemi som rammer millioner av enkeltpersoner og familier hvert år. En av de vanligste formene for identitetstyveri er det som er kjent som radiofrekvensidentifikasjon skimming - eller RFID skimming. Den gode nyheten er at det er måter å beskytte deg mot å bli et offer for denne spesielt skjult formen for digital kriminalitet - en av de mest populære er bruken av en RFID-blokkerende lommebok.
Uansett hvor du bor, hva du gjør for å leve, eller din økonomiske eller sosiale status, er alle et potensielt offer for denne typen identitetstyveri. Derfor er det så viktig i dagens digitale, teknologidrevne verden å være et skritt foran. Ikke la dine sensitive data risikere å falle i feil hender. Hvis du er klar til å ta sikkerheten til dine sensitive data til neste nivå, må du handle TrendButikk for den RFID-blokkerende lommeboken som passer for deg.