ajaxLoader

Tilbehør, Dame Tilbehør, Mouthmuffs

Enten du er på utkikk etter de perfekte øreklokkene for å sove, for kaldt vær eller for å drive med utendørssport, kan du definitivt finne din kamp i vår omfattende samling.
Vinter Øreklokker Hold deg beskyttet mot bitter vind med varme øreklokker som er laget av slitesterke stoffer som polyester og akryl. Fuskepelsinteriøret i disse øreklokkene for kaldt vær kan gi tilstrekkelig isolasjon til øret, selv når kvikksølv faller farlig ned. Vinterørene er vanligvis justerbare og motstandsdyktige mot både vind og vann for å garantere førsteklasses beskyttelse.
Ørepropper hodetelefoner Den tradisjonelle stilen med øreklokker ligner en hodetelefon og et metall- eller termoplastisk hodebånd som forbinder øreputeene. De myke skumputene holder ørene dine i plysjkomfort mens de sørger for en sikker passform. Denne varianten av hodebånd kan også brukes bak hodet for å være stylet med harde hatter.
Båndløse øretelefoner Lytt til favorittsporene dine mens du er på farten mens du byr på den kalde følelsen rundt øret med de unikt designede båndløse øreklokkene. Akkurat som navnet antyder, er ikke unisex-muffene forbundet med noe bånd, og de glir ganske enkelt på øret ditt for å tilby et høyere nivå av fleksibilitet. Som et resultat trenger du ikke å takle den konstante fuslingen i bandet og alle ubehagene som følger med det. Disse øreklokkene kan også beskytte frisyren din slik at du får mest mulig ut av vintermoten.
Faux Fur Earmuff Få den perfekte balansen mellom stil og funksjonalitet med de søte ørepannene i imitert pels som kan holde dine følsomme ører bufret fra selv den kaldeste brisen. Disse øreklokkene har en plastramme som forbedrer holdbarheten, selv når du bruker dem regelmessig.
Ear Warmer Headband Disse pannebåndene er laget av fuktighetsgivende stoff som gjør dem godt egnet for bruk på ski, yoga, dans, fotball, badminton og lignende utendørs økter. Annet enn å beskytte øret ditt mot kulde, holder det også håret tilbake slik at du kan utøve større effektivitet i hver aktivitet du utfører. Det ytre laget er laget av et veldig tøyelig stoff som sørger for en tettsittende passform på hodet.
Heklede ørevarmer Hold ørene varme i vinter med de heklede ørevarmerne som også fungerer som utmerkede håndlagde gavealternativer. Denne varianten av øreklokker er et raseri blant kvinnelige kjøpere, da de kommer i fine farger og subtile blomsterdesigner. Du kan velge mellom turban, flettede og lignende mønstre for å matche stilen din og holde håret vekk fra ansiktet ditt.
Running Ear warmers Fortsett med løpesessene dine, selv når det blir kjølig ute med de spesialiserte ørevarmerne som er designet for å beskytte ørene dine mot kulde. Du vil være i stand til å konsentrere deg mer om løping når du blir akklimatisert med den tettsittende passformen til disse løpende ørevarmerne.