ajaxLoader

Herremote, Outwear

MENNES OUTERWEAR Kle opp yttertøyalternativene dine med jakker og jakker for menn fra TrendButikk! Vårt utvalg av herrejakker tilbyr ekstra stil og komfort som helt sikkert skiller seg ut i mengden, og har alle elementene du trenger for å være kledd for å imponere i alle situasjoner. Leter du etter en allsidig frakk? Ta en titt på vårt utvalg av peacoats som enkelt kan hjelpe deg med å overføre utseendet ditt fra casual til formal. Kast den over en enkel T-skjorte med jeans for et mer avslappet utseende. Bruk den med et par bukser og en knapp ned for ekstra raffinement og stil.
Gjør en uttalelse med antrekket ditt når du bruker en bomberjakke fra TrendButikk. Par en av våre bomberjakker i skinn med slanke, svarte jeans, en T-skjorte eller hettegenser og joggesko eller støvler. Hvis du vil bruke en bomberjakke til en arbeidsfunksjon, kan du parre den med chinos eller bukser og en krage skjorte. Hvis du er en friluftslivstype, kan du bla gjennom vårt utvalg av robuste og lette vindjakker. Hold deg tørr og beskyttet mot elementene på din neste tur eller løp når du har på deg en av våre vindjakker - tilgjengelig i grønt, svart, marineblå og mer.
Få typer herrejakker kommer pakket med like mye holdning som en skinnjakke. TrendButikk tilbyr et bredt utvalg av skinnjakker som varierer i form og størrelse, slik at enhver mann kan ha denne allsidige klassikeren som en del av garderoben sin. En av de mest ikoniske skinnjakkeformatene er bikerjakken - en beskåret, asymmetrisk jakke designet for at syklister kan lene seg over syklene sine uten at festene graver seg i kroppen. Finn skinnjakker som kommer med den klassiske D-lommen og jakkeslaget som tar stilen din til neste nivå. Bryt deg bort fra det tradisjonelle sortfargede skinnjakkeutseendet og utforsk skinnjakkene våre i en kul karamellfarge som passer perfekt sammen med et helt hvitt antrekk.
Bli kreativ når det gjelder herrejakker når du prøver en av TrendButikk jeanjakker. Denimjakker gir et flott antrekk på høsten eller vinteren. Legg jakken i løpet av de kaldere månedene, eller bruk den over en enkel T-skjorte for en fin høstdag. For å få et enklere utseende, par en lettere jeansjakke med en hvit T-skjorte og mørke jeans eller svarte bukser. Gjør utseendet ditt litt mer sofistikert når du kaster en jeanjakke over en knapp ned med et fint strikket slips og et par chinos. Bland forretning med arbeidsklær, og prøv jeanjakken din med en fin bukse og blanke sko.
For å få et mer avslappet, lavmælt utseende, bryt ut jeansjakken med favoritt-hettegenseren din som gir et antrekk du kan bruke for å møte venner til lunsj mens du fremdeles ser fasjonabel ut. Hold hettegenseren enkel i nøytrale farger og design for å holde utseendet sammenhengende. Hvis du ønsker å unngå å ha en oppblåst vinterfrakk, kan du legge en denimjakke på toppen av en genser eller et stykke flanell fra garderoben din.
Men hvis du leter etter en herrejakke som kan holde deg varm i de kaldere månedene, kan du prøve en av TrendButikk puffer eller vatterte strøk. Legg en lett pufferfrakk under en parka eller dressjakke for morgenpendlingen, slik at du ikke trenger å ofre stil for komfort. Prøv en pufferfrakk som er litt mer holdbar og kommer med hette slik at du er klar for vinterværet. Vær mote fremover med pufferfrakken og utforsk vårt utvalg av lyse farger som vil gi antrekket ditt en ekstra pop.
På TrendButikk vet du at du kan finne alt klærne du trenger for å være forberedt på hver sesong og enhver anledning. Sørg for å handle vår komplette serie med klær og andre nødvendigheter for alle familiens garderobebehov. Herrefrakker og -jakker fra TrendButikk er det perfekte tilskuddet til yttertøykolleksjonen. Finn alle klesutstyrene dine på TrendButikk og ta blikket ditt til et helt nytt nivå!