ajaxLoader

Herremote, Underdeler, Shorts

MENNES SHORTS Når solen kommer ut, trenger gutta en måte å ikke bare holde seg kule, men også stilige. Det er ingen bedre måte å føle den varme sommerbrisen med shortsen vår til enhver anledning, enten det er for fritidsklær, golf eller andre aktiviteter. Ta en titt på TrendButikk utvalg av shorts for menn for å slå varmen i stil og forberede deg selv eller dine nærmeste for sommersesongen!
Lasteshorts Alle trenger i disse dager lagringsplass i nærheten for å ha med seg eiendelene sine, enten det er en smarttelefon, lommebok, nøkler eller du heter det. Kommer i både klassisk, robust utseende og mer moderne, rent snitt, og shorts gir deg ting rundt deg smertefritt, enten du slår opp det lokale skateparken eller stranden. Prøver du å få mest mulig ut av lagringsplassen din, men ikke vil ofre stil? Vurder disse Cargo Shorts for optimal komfort og strekkbarhet, samtidig som du opprettholder et uformelt humør til antrekket ditt.
Khaki shorts Er du interessert i det formelle utseendet, men ønsker ikke å kaste på deg favorittparet ditt bare for å være utendørs hele dagen? Hvis du prøver å holde deg stilig i sommer, kan det være lurt å sjekke ut vårt utvalg av khaki shorts. Selv om de ikke er helt formelle i seg selv, er disse shortsene det minste langt fra. Ideell for sosiale sammenkomster og perfekt for din neste matlaging. Vår samling av khaki shorts med flat front er tilgjengelig i et utvalg av farger som klassisk beige, svart og hvitt. Enten du har et utendørs arrangement med kolleger som kommer eller du forventes å være grillmaster, fortjener disse shortsene å være ditt par.
Jeansshorts for menn Hold det kult og uformelt med det perfekte par komfortable jeansshorts for menn fra TrendButikk. Finn dungaree shorts og cargo jean shorts laget av premium denim og innovative fibre for å sikre en avslappet passform. Få komforten med vårt utvalg av jerseyshorts med jevne mellomrom konstruert med fireveis stoff som lar deg bevege deg uten begrensninger.
Aktive shorts Vi har også aktive shorts som er ypperlige til sport og badeshorts til når du vil ta en dukkert i bassenget eller havet. For å få et mer sammensatt utseende, se ikke lenger enn våre chino- eller kando shorts for uformelle kontormiljøer i løpet av de varmeste dagene i året. Strekk og strømlinjeformet passform gir komfort, slik at du kan bruke dem hvor som helst og fremdeles se på trenden.
For gutter som er mer interessert i det uformelle utseendet, er det et stort utvalg av sportsbukser, inkludert svette shorts, nylon shorts og mer. For en klassisk sommerparring, kombiner et behagelig par svette shorts med en stilig tank top. TrendButikk fikk også et stort tilbud av joggeshorts for menn. Med joggershorts kan du holde din avslappede stil intakt når været blir varmere. Enten du leter etter joggeshorts, jeaneshorts, joggeshorts eller khaki-shorts, TrendButikk har de riktige herreshortsene for deg.