ajaxLoader

Damemote, Underdeler, Skjørt

Skjørt Dameskjørt på TrendButikk er et must-have for garderoben din, og med alle stilene, fargene, størrelsene og stoffene vi tilbyr, er du sikker på at du lett kan finne et skjørt som passer til humør eller stil.
Blyantskjørt. Vil du skjerpe stilen din? Blyantskjørt er helt på punkt, med en slank silhuett. Hvordan styler du det? For et hardt karriereutseende, par et nøytralt blyantskjørt med en blazer, slipshalsbluse og hæler. De er ikke bare for kontoret. Score et paljettskjørt med paljetter eller en trykk for en kveld ute. Avslutt festutseendet med en motojakke, tanktop og støvletter.
Plisserte skjørt. Leter du etter et trendy stykke? Fra grunnleggende nøytrale til livlige utskrifter, vil Plisserte skjørt gi ditt outfit en elegant finish. Du vil elske mellomlengde stiler som går fra dag til lek i et blunk. For en profesjonell følelse, stil den med en blazer og bluse. Skal du ut etter jobb? Løft ditt plisserte skjørtantrekk med en jeansjakke og grafisk tee.
Maxiskjørt. Leter du etter lange skjørt? Ta stilen din til nye lengder med Maxi-skjørt. Fra uformelle til spesielle arrangementer, har vi de perfekte stilene for deg. For å få et avslappet utseende, slå sammen maxiskjørtet med en T-skjorte eller genser. Trenger du et mer formelt utseende? Koble den med en paljetter eller blonder. Tilbehør maxiskjørtet med hæler for en forhøyet finish.
Denim skjørt. Denimskjørt er alltid en stil som du må ha for skapet ditt. Enten du kle dem ned med en T-skjorte eller kle dem opp med en bluse, er de nøkkelen til et kult utseende. Fra mote-joggesko til støvletter, koble opp jeansskjørt med alle favorittskoene dine. Fyll på dette utseendet med en motojakke, så er du klar!
Skjørt i imitert skinn. Vil du legge til en stilig kant i moteoppstillingen din? Vipp et skinn i imitert skinn. Fra mini- til midilengder er de svaret på et trendig utseende. For å få en avslappet stemning, kan du skjule skjørtet i imitert skinn med en jeansjakke, grafisk tee og klumpete joggesko. Vil du pynte dette utseendet? Bare legg til en paljett topp og pumper.
A-Line skjørt. Vil du ha en smigrende silhuett? A-line skjørt får toppkarakter. Cinched i livet og flyter gjennom hoftene, de er hver kvinnes beste venn. For å få uendelige stylingsmuligheter, par opp A-line skjørtet med alt fra en topp til en genser. Nyt en mengde farger og utskrifter fra nøytrale standarder til dristige uttalelser.
På varme sommerdager, på festivaler, når du bruncher, handler og lever ditt beste liv, velger du enkle skjørt som fortsetter å svinge i brisen. Enten du foretrekker et skjørt med maks lengde med mer dekning (perfekt for kule netter og høstdager), et midiskjørt som viser de herlige anklene og friske sparkene, eller et miniskjørt for et edgier og leken utseende, sørg for at det snakker din stil språk og får deg til å føle at du er deg!