ajaxLoader
Unisex Fashion Alphabet Sock

Unisex Fashion Alphabet Sock

NOK119.60 NOK155.80

Tilbehør, Herre Tilbehør, Sokker

Sokker FOR MENN La TrendButikk sokkes til deg: vårt tilbud av sokker er fantastisk, alt fra uteblivende sokker akkurat til sommeren til atletiske sokker spesielt utviklet for å trene. Ikke svett det, fellahs, vi har dekket den arbeidende mannen også med kjolesokker for formeltøy og holder det ekte på kontoret. I tillegg har vi nyhetssokker for de sprø dagene og høytidene som krever noe sokkens selvuttrykk. Til slutt har vi også dekket de store føttene: store og høye sokker fra TrendButikk gir mer materiale og berømt fleksibilitet for mannen med mer fot. Og du vet hva de sier om menn med store sko: store sokker.
No-Show Socks for Men Gjør varme dager deg til et uteblivelse på grunn av overoppheting? Avkjøl det, god mann, TrendButikk har fått sokkeløsningen for varme føtter. No-show sokker gir all komforten og støtten til favorittsokken din mens du legger deg så lavt at leggen og anklene puster lett i de svimlende sommerdagene. Slå på noen sandaler sammen med de nye uteblivende sokkene dine.
Atletiske sokker for menn Hold alt sammen med atletiske sokker designet for å holde tritt med treningsregimet ditt. Sportsokker for atletisk eventyr gir solid støtte, fleksibilitet og pusteevne. TrendButikk bryr seg om bunnen av føttene og alle tærne; dette er grunnen til at vi tilbyr et så sterkt utvalg av atletiske sokker. Enten vektløfting, løping, sykling eller rett og slett å leve livet i den raske banen, TrendButikk har sokkene for å dempe sjokk og ærefrykt for treningen din. Jack opp sportssokkene og løp med sportssko fra TrendButikk.
Novelty Socks for Men Noen sokker er bare super for spesielle feiringer, høytider og temadager på kontoret. Støtt din favoritt tidsfordriv, sesong eller bare vær rett og slett tullete med noen av våre nye nyhetssokker for menn. Hold det smart, gøy eller klassisk: TrendButikk har føttene dekket for underholdning og for å oppmuntre til selvuttrykk.
Ta med litt stil til helgens antrekk med et nytt par sokker. Oppdag morsomme mønstre som prikker og fargerike striper, til klassiske rutete og houndstooth-utskrifter i lyse kontrastfarger. Husk å sjekke ut tidløse solide farger sammen med unike nyhetsdesign og utskrifter. Skal du ha en mer polert panache? Sjekk ut kjolesokker som er perfekte for innlemmelse i en hvilken som helst arbeidsuke. Se etter den enkle sofistikasjonen av nøytrale toner, eller velg den elegante stilen med argyle-trykk eller striper.
Handle sokker for menn på nettet på TrendButikk, vårt utvalg inkluderer turnsokker, atletiske sokker, støvelstrømper, kjolesokker, no-show sokker, mannskapssokker og mer. Hvis sko er superhelten i garderoben din, så er sokker definitivt den sidekick som er viktig for historien. Sokker er ganske åpenbart en garderobe som er viktig for menn. Men vi snakker ikke bare om en type sokk for hvert par sko i skapet ditt. Du trenger virkelig å ha de rette herresokkene til enhver anledning, uten å bruke massevis av penger.