ajaxLoader

Tilbehør, Dame Tilbehør, Solbriller

Solbriller for kvinner Intet utseende er komplett uten de perfekte solbrillene, og uansett stil har TrendButikk det ideelle paret for å utfylle det. Overdimensjonerte kvinnesolbriller, cat-eye-solbriller, skjoldsolbriller, firkantede og aviator solbriller med speilede rammer - velg en eller flere fra vårt brede utvalg av stiler. Hver av rammene våre er designet i tidløse former og farger ment å brukes fra sesong til sesong.
Hvordan velge de beste solbrillene for ansiktsformen? Innovative design betyr at du kan finne objektiver og rammer i perfekt størrelse som passer best til ansiktsformen din, enten du har et firkantet, ovalt eller rundt ansikt. Handle solbriller etter ansiktsform: • Beste solbriller for et ovalt ansikt? Et ovalt ansikt kan vippe nesten alle typer solbrillerammer. Prøv et par aviatorer for raffinement med et snev av lekenhet. Ha det gøy med forskjellige typer og tonede linser - de er perfekte for å blande og matche med forskjellige antrekk som har lignende fargevalg. • Beste solbriller for et firkantet ansikt? Fra overdimensjonerte linser til runde linser, et par solbriller kan fremheve ansiktsformen din, for ikke å snakke om å gjøre ensemblet ditt virkelig pop! En overdimensjonert oval linse med tynne rammer er en dristig uttalelse som hyller retrostilen på 60-tallet, mens en firkantet linse gir en mer moderne luft. • Beste solbriller for runde ansikter? Solbriller i geometriske former som rektangelrammer balanserer runde ansikter. Cat-eye rammer fungerer også bra. De gir lett nåde med old school-kult - på en eller annen måte får enhver anledning til å virke litt mer fasjonabel.
Velg solbriller som passer til stilen din. Ulike stiler for kvinner gjør det til en lek å velge riktig utseende for deg - enten du søker et dristig og eventyrlig utseende eller et klassisk, enkelt.
Trenger du solbriller for å matche din aktive livsstil? Beskytt øynene dine mot UV-stråler med Sport Sunglasses slik at du kan løpe, gå på ski, spille ball hele dagen uten å skade øynene dine. Uansett om du parrer nyanser med en vinterfrakk eller en badedrakt, kompletterer ingenting ditt generelle utseende, akkurat som dette stifttilbehøret.
Så når du vil panser deg fra solen med en polarisert solbrille - eller bare utstråler en kjendis superstjerne - har TrendButikk alle solbriller for kvinner du leter etter.