ajaxLoader
Rund Leserbriller Med Full Ramme

Rund Leserbriller Med Full Ramme

NOK106.90 NOK137.70

Tilbehør, Herre Tilbehør, Solbriller

HERRE SOLBRIL Se alltid kult, rolig og samlet ut på solfylte dager i klassiske solbriller, eller ultra smart når du bruker våre klare linser. Solbriller er det ultimate innen kule, og betraktes som fasjonabelt tilbehør med ubegrensede stiler å velge mellom. Du kan ikke gå galt med de stadig populære flygerne, først laget for piloter. Velg mellom blå, oransje, grønn, koksgrå og mange andre fargede linser i speilet og ugjennomsiktig.
Herrebriller - raffinement, swagger og stil! Hvis klær gjør mannen, så gjør solbriller ham bedre. Å ta på seg det perfekte par solbriller for menn gir stilen din et slag av raffinement og swagger.
Opplev et urbant kult utseende med herres designer solbriller tilgjengelig på TrendButikk. Vårt fine utvalg av solbriller for menn har UV-beskyttelseslinser for å beskytte deg mot sterke solstråler, og de kommer i stilige rammer for å forbedre utseendet ditt.
Vi har herresolbriller som passer til en rekke ansiktsformer. Ta en titt på solbrillene i runde, rektangulære og firkantede former fra samlingen vår. Vi tilbyr også solbriller i universal passer og veifarende. For vintage-utseendet hele tiden kan flysolbrillene for menn aldri gå galt. Du kan også finne det perfekte paret speilvendte solbriller for å redusere gjenskinn.
La deg se i stil med solbriller for menn fra TrendButikk! Vårt store utvalg av herrebriller tilbyr mange forskjellige stil- og designalternativer som vil gi deg tilgang til alle dine daglige utseende. Handle utvalget av herreklær på TrendButikk, og forvandle garderoben din på kort tid!