ajaxLoader

Herremote, Underdeler

MENNES BUNNER, SHORTS, BUKSER OG JOGGER Uansett hvilken stil du har, har TrendButikk deg dekket med alle slags herrebukser, jeans, joggebukser, shorts og mer. Enten det er en jeans og en t-skjorte slags dag, en khaki-bukse og en knapp ned date night, eller en salong hjemme i joggebukse og en hettegenser på ettermiddagen, har vi alt du trenger for alle tenkelige begivenheter. TrendButikk er din one-stop-shop for trendy herrebukser, jeans, shorts og mer. Vi begynner med kuttet og passer for å skape en mest mulig behagelig menns underdel, og beveger oss gjennom forskjellige stoffer for å skape et ideelt stretchnivå hver gang. Bland og match dine favorittbukser og shorts til menn med TrendButikk herre-topper for å skape et utseende som er alt for deg hele tiden.
Selvfølgelig ville det ikke være TrendButikk uten det beste utvalget av jeans for menn tilgjengelig. Gutter i alle fasonger og størrelser kan finne din passform på TrendButikk med vårt utvalg av tynne, slanke, atletiske, rette, bootcut og løstsittende jeans. Hvis du er den typen fyr som vil ha en mer avslappet stil, kan du kle deg i rett, bootcut og løse jeans for din ideelle passform. Hvis du foretrekker de strammere bendesignene, kan du velge tynn, slank og atletisk passform for å finne det perfekte jeanset ditt. TrendButikk herrejeans er laget med de beste denimstoffene der ute, noe som betyr at de også har de rikeste fargevaskene og de beste detaljene som rifter og tårer.
Herrebuksene våre bruker de samme snittene som jeansene våre, men er laget i bomullstvill og farget denim for en polert stemning. Så når du kjenner passformen din og stilen din, kan du velge samme snitt i litt dressere bukser til alle typer arrangementer og anledninger. Khaki-bukser er alltid et godt valg for date night, og joggere er alltid klare for en avslappet natt i. For jeans og bukser som virkelig beveger seg med deg, skaper TrendButikk-stretchstoff forskjellige nivåer av stretch med revolusjonerende mikrofibre som holder mennene dine bunner i toppform hele dagen og hele natten. Du har et høyt stretchnivå som holder formen, og de mest behagelige buksene og jeansene du noen gang har brukt.
Når ting blir varme denne våren og sommeren, kan du gå over til shorts og badetøy for å få solen på. Våre herreshorts oppdateres sesongmessig, og holder deg i god tilførsel av friskt utseende som varer til slutten av sommeren. Passer opp for en svømmetur med brettshortsene og svømmebuksene, laget av en stretch nylon som tørker raskt og skaper perfekt til og fra stranden. Når det er på tide å slippe stranden, kan du flytte deg inn i jeansshorts, khaki shorts eller fleece shorts for en mest mulig behagelig passform. Finn sommerfavorittene dine på TrendButikk og oppdater stilen din hver dag. Gjør deg klar for sesongen fremover med hele samlingen av herrebunner fra TrendButikk. Med den komplette linjen med jeans, joggere, bukser, shorts og svømmeshorts, har vi dekket alle basene og så noen.