ajaxLoader
Menn Vest Med Hette Med Glidelås

Menn Vest Med Hette Med Glidelås

NOK411.20 NOK552.50

Herremote, Outwear, Veste

Vester for menn Våre menns vester har den perfekte balansen mellom for lite og for mye. Fra robuste skjell for å holde elementene under krevende forhold, til lette, reiseklare alternativer, inkluderer kolleksjonen en herrevest eller gilet du vil se frem til å ha på deg. Våre yttertøyvester kommer i en rekke stiler som passer til enhver anledning, fra daglig bruk til opplevelser i ulendt terreng. Utforsk mennens vester for menn i varierte vekter - finn en perfekt for dine planer, enten det er en vevd vest i mellomvekt for bare et snev av varme, en raffinert ullskytvest for åkeren eller en isolert vest for mer straffende forhold.
Dress vester Faren til den nåværende vestrenden er kjolevesten. Disse er allestedsnærværende med tredelte drakter og er en moderne motestift. Uten deres ekstreme popularitet gjennom de siste århundrene, ville de sannsynligvis ikke være det de er i dag. Dress vester eller vester hvis du føler deg fancy, kommer i noen få varianter ment for forskjellige antrekk. Selvfølgelig har du din matchende vest for en tredelt dress. Men hvis du vil ta ting til neste nivå, bør du vurdere å bytte vest med en farget. Dette vil skape et utseende med høy kontrast som helt sikkert får deg til å se ganske dappere ut.
Denim vester Hva forestiller du deg når du tenker på denimvesten? Vel glem alt du vet. De er ikke bare for lastebilførere og punks. Selv om de kanskje ikke er de mest fasjonable delene til pålydende, kan de være en stor ressurs hvis de bæres riktig. Hvis du er mer kunstnerisk tilbøyelig, bør du vurdere å matche en denimvest med noen samtaler, tynne jeans og en grafisk tee. Hvis du føler deg modig, kan du til og med dekorere baksiden av jakken. Hvis du er mindre kreativt tilbøyelig, kan du helt få det til å fungere for deg. Få noen støvler (uansett hva som ser kult ut) og en komplementær skjorte, så er du ute av løpet
Atletiske vester For de som trenger å holde kjernene varme, bør du vurdere en atletisk vest. Disse er laget med tanke på aktivitet. De har myke berøringsmaterialer, fleksibilitet, og noen gir fuktbestandighet. Selv om de har en dypt praktisk anvendelse, kan du også integrere dem i et fritidsutseende. Kjernen i athleisure er førsteklasses følelseskomfort, mens du er klar til å bryte ut og slå bakken hvis behovet oppstår. Ikke nøl med å ha en av disse i skapet ditt, du vet bare ikke når du trenger det.
Sportsvester Mange blant menn elsker sport. Se ikke lenger enn TrendButikk omfattende samling av sportsvester! Med noen av favorittlagene dine kan du se bra ut og la andre få vite hva som virkelig betyr noe for deg. Det er neppe en dårlig tid å repre favorittlaget ditt, enten det er å løpe ærend, gå på spillet eller uformelle fredager på jobben.
Puffer / dunvest De kaldere månedene kan være brutale på sine egne måter. I høst kan du ikke bruke lettere antrekk pålitelig, og du kan heller ikke ta på deg vinterutstyret ditt. Noen ganger trenger du en subtilere berøring, kanskje en fra en puffer eller dunvest! Disse er designet for å holde kjernen din toasty, mens du lar armene puste litt. De er ypperlige for kalde netter og temperaturer over gjennomsnittet. Vester i denne stilen er vanligvis enkle å koordinere med antrekket ditt og har en tendens til å akseptere veldig kaldt værtilbehør.