ajaxLoader

Herremote, Underdeler, Jeans

Jeans er det naturlige utgangspunktet for hver garderobe. Sortimentet vårt kommer i alle stiler og fasonger med et bredt spekter av passformer - fra klassiske rette snitt i denimblå, til svarte skinny jeans. Velg mellom lyse eller mørke vasker med ubehagelige eller påkledde overflater, og bruk dem med en klassisk hvit t-skjorte for et uformelt utseende.
Slim Fit Jeans for menn. Vil du ha skinny jeans og komforten med jeans i straight fit? Få det beste fra begge verdener med en Slim Fit. Slank jeans har en romsligere passform enn skinny jeans, og har fremdeles et slankt design. Hvordan styler du slim fit jeans? Fra forretnings-casual til dagsnetter, anbefaler vi å ha en mørkere vask med minimal whiskering og fading. Koble dine menns slim fit jeans med en bomberjakke, skarp skjorte og Chelsea Boots for et moderne utseende.
Straight Fit Jeans for menn. Vil du ha jeans som tåler trender? Rett passform for menn ser ut i en rekke vasker - en klassiker som alltid er i stil. Hva gjør du dem sammen med? For å få en kausal stemning, par sammen jeans med rett passform og dine T-skjorter, flanellskjorter og joggesko.
Skinny Jeans for menn. Lei av tøffe jeans? Gjør utseendet skjerpere med Skinny Jeans for menn. Hvordan rocker du dem? Koble dine tynne jeans for menn med en grafisk T-skjorte, skinnjakke og friske spark for et kult antrekk.
Menns Relaxed Fit Jeans. Hvilke jeans bruker du i helgene? Vær behagelig i jeans med avslappet passform for menn. Siden disse er mer uformelle, kan du utforske lettere vasker. Fullfør dette utseendet med dine T-skjorter, hettegensere og joggesko.
Menns Stretch Jeans Våre stretchjeans for menn passer på de riktige stedene, og gir varig komfort uansett hva dagen bringer. Tilgjengelig i jersey, ledning og bomullsblanding, og i en rekke jeansvask, vil de nye stretchjeansene for menn bli en favoritt i garderoben din. Og ikke glem de elastiske midjejeansene. Perfekt for reiser, denne ekstremt komfortable stilen har trekkord som gjør dem enkle å trekke opp og ned og løsne under lange reiser. TrendButikk herrejeans med elastisk midje er den perfekte reisejeansen for de som liker å reise komfortabelt.
TrendButikk har alle jeansene for menn du trenger for å sette opp ditt nye favorittutseende. Enten du leter etter skinny jeans, slim fit jeans, ødelagte jeans eller biker jeans, vi har fått deg dekket.