ajaxLoader

Sko, Herresko, Komfortable sko

Casual sko til menn Herres casual sko er en type fottøy designet for å brukes med uformelle klær, for eksempel jeans, khaki-bukser eller shorts. Disse skoene er ofte laget av en lær- eller lerretoverdel for å frigjøre varme og fuktighet fra føttene. Det uformelle fottøyet er designet med tanke på komfort og stil.
Hvilke funksjoner har uformelle herresko? No-scuff yttersåle: Yttersålen på herresko er vanligvis laget av hvit gummi eller syntetisk gummi. Gummien etterlater ingen slitasje på gulvet. Bunnen av skoen blir vanligvis tråkket for å gi deg grep på glatt fortau eller på gjørmete stier. Pustende overdel: Lær, bomull og lerret er materialer valgt for en pustende overdel på skoene. Dette er viktig hvis du planlegger å bruke joggesko, sportssko eller lignende typer casual sko under varmt vær eller når du er fysisk aktiv. Polstret eller polstret innersåle: Å gå rundt hele dagen legger mye stress på føttene, og det er derfor sko til menn ofte har minneskum eller gel innleggssåler og litt buestøtte. Disse materialene reduserer kraften og påvirkningen på bein, leddbånd og sener i føttene.
Hva er de forskjellige typene avslappede herresko? Loafers: Loafers er en type sko laget av lær som menn bruker med khaki-bukser eller lignende typer avslappede bukser. Loafers glir på og dekker toppen av foten. Oxfords: Oxfordsko er vanligvis laget av lær. Oxfords har snørehull til snørebånd, og en tynn blonder holder Oxfords på føttene. Sandaler: Sandaler for menn kan ha en formet eller flat fotbed. Sandaler kan ha en lærrem eller tanga over toppen av foten. Joggesko: Joggesko er vanligvis laget av lerret eller lær. Joggesko er lette og snører seg. Joggesko brukes ofte til uformell sport eller gåing. Støvler: Støvler er ofte laget av lær. Støvler holder menns føtter varme og har plass til tykke sokker.
Hvordan velger du riktig menns skostørrelse? Casual sko for menn er designet for å brukes med et par sokker. Når du måler deg for et par sko, må du bruke samme type sokker som du planlegger å bruke sammen med skoene. Mål deg selv sent på ettermiddagen, som er når føttene dine vil ha strukket seg og hovne litt fra å være på beina i løpet av dagen. Bruk et fleksibelt målebånd og mål fra baksiden av hælen til spissen av den lengste tåen. Hvis du har høye buer, må du følge buenes krumning i stedet for å lage en slags bro mellom hælen og foten. Multipliser fotlengden i tommer med tre og trekk 24.