Hjemmeinnredning, Veggkunst

Veggdekor for å tilpasse rommet ditt Tilpass utseendet til hvert rom i hjemmet ditt med vegginnredning som passer din stil. Med alternativer som spenner fra originale kunstverk til dekorative speil, er det enkelt å finne vegghengninger som gjør at rommet ditt føles som ditt eget. Se etter bilderammer som viser originale bilder eller utskrifter du elsker. Sett speil på veggene eller gulvet. Se hva slags tilbakekallingsstiler du kan prøve, som retroklokker eller svært grafiske plakater. Det er ingen grense for kreativiteten du kan vise når du handler TrendButikk for veggdekorasjon.
Typer veggkunst: Lerretskunst Lerretskunst er laget for å ligne den eldgamle tradisjonen med å male på lerretstoff. Kunst i denne kategorien er galleriinnpakket, noe som betyr at det blir trykt på stoff som deretter strekkes og festes over en rektangulær ramme, ofte laget av tre. Lerretskunst er designet for å henge på veggen din uten at du trenger en konvensjonell ramme, og er et slående supplement til enhver vegg i hjemmet ditt.
Trykk kunst Ofte det mest kostnadseffektive valget, denne kunststilen skrives ut på et ark som ofte er designet for å vises frem bak en ramme. Trykkkunst kommer i både matt og blank overflate og en rekke alternativer for basisarkmateriale som ikke stikker langt fra veggen din. Trykt kunst er et utmerket valg for mindre områder og mer trange områder i hjemmet ditt.
Metal Art Metallkunst omfatter alt fra unike skulpturelle stykker til fotografier og malerier trykt på metallplater. Metallkunst er et langvarig supplement til ethvert rom, og bærer med seg et skarpt og moderne preg av elegant. Kunst laget av metall er ofte tyngre enn andre medier, så det er lurt å sørge for at veggen har støttestøtter for forankring hvor som helst du planlegger å henge den.
Wood Art I likhet med metallkunstkategorien inkluderer trekunst både utskårne skulpturelle stykker og unike trykk. Treverk er det perfekte valget for rustikke hjem, med stykker som passer inn overalt fra våningshuset til innsjøhuset. Trykk på tre har en vintage og bekymret estetikk som gir et rikt preg av karakter du vil elske i årene som kommer.
Vinyl kunst Vinyl veggdekaler er et sjarmerende supplement til ethvert rom, og kommer i alt fra elegante silhuetter til kunstige sitater som løfter og oppmuntrer deg gjennom dagen. Vinylkunst er designet for å holde seg til veggene dine uten å legge igjen et merke. Vinyldekaler er en langvarig aksent som er like enkle å installere og fjerne som de er forelsket i.
Matchende sett Matchende kunstsett inneholder bilder og design som bæres over mer enn ett kunstverk. Tilgjengelig i en rekke størrelses-, form- og materialalternativer, sett i denne kategorien er et slående tillegg til hjemmet ditt. Med alt fra atmosfæriske havlandskap spredt over fem forskjellige stykker, til unike abstrakte mønstre i firkantede sett på to, tilbyr denne kategorien et utrolig utvalg med valg som passer til nesten hvilken som helst hjemmeinnredning.
Veggskulpturer Veggmonterte skulpturer er et friskt og unikt supplement til ethvert rom, fra dempet lettelseutskjæring til friske figurstykker som ligner på alt fra dyrehodetroféer for menneskelige hender med funksjonelle fingre for hengende strøk eller nøkler. Disse stykkene er laget av metall, tre og til og med keramikk, og er ofte tyngre enn kunsttrykk, og krever en solid stud når de monteres på veggen.