ajaxLoader

Tilbehør, Herre Tilbehør, Klokker

En klokkesamling for menn som fremmer stilen din Våre klokker for menn er designet for å være dristige, klassiske og uforglemmelige. Uansett hvilken stil du har - smartklokke, tradisjonelt lær eller rustfritt stål - er herreklokkene våre det ideelle mannlige. Med oppdaterte innovasjoner og stildetaljer du liker, er det alltid tid til perfeksjon. Enten du er smartklokke, utsatt utstyr eller tradisjonell lærfyr, kan du holde det klassisk og stilig med våre evig stilige herreklokker.
Smartklokker for menn En teknologisk vidunder, smarte klokker gir deg de praktiske funksjonene til en smarttelefon rett ved håndleddet. Via Bluetooth-tilkobling kan en smartklokke informere deg når du mottar varsler, tekstmeldinger eller telefonsamtaler. En smartklokke kan også holde deg oppdatert på kalenderelementer, gi deg tilgang til GPS, spille av musikken din, hjelpe deg med å spore kondisjonen din og, selvfølgelig, fortelle deg tiden. Alle disse funksjonene gjør smartklokker perfekte for teknologikyndige personer på farten, men kan også virke overflødige eller skremmende for folk som bare vil bruke en klokke til tidtaking.
Luksusklokker for menn Selv om luksusklokker er veldig praktiske med noen av de mest presise tidtakere som er tilgjengelige, er en av hovedårsakene til å kjøpe en statusen. Luksusklokker er vanligvis laget av ekstravagante materialer som gull for unik og fremtredende stil.
Herre Casual Klokker Enkelt og allsidig, klokker konstruert for fritidsklær eller kondisjonsklær, gir praktisk appell sammen med slitesterke komponenter og dristig design. De er stilige nok til å gå med noe antrekk, men ikke så prangende at de noen gang vil føle seg malplasserte. Fordi de er laget for å brukes hver dag, har disse klokkene vanligvis høy støtbestandighet og vanntett.
Klokker for menn Fet og sjarmerende klesklokker er den perfekte aksenten til profesjonell antrekk og formell bruk. Klærklokker har til hensikt å brukes på forretningsmøter, staselige fester og seremonier, men har ikke sjelden behov for sportsklokker. I stedet er de laget for subtil karisma som vil heve mannens antrekk.
Herre digitale klokker Designet for moderne enkelhet og presisjon, viser digitale klokker tall som endres elektronisk etter hvert som tiden går i stedet for hender som beveger seg mellom faste tall rundt ansiktet. Digitale klokker er for det meste veldig holdbare og har høy vanntetthet. De er ikke like intrikate eller klassisk tiltalende som analoge klokker, men de er mye lettere å lese.